След катастрофата, ареста и унижението – пострадалата в сблъсъка с кола с

...
След катастрофата, ареста и унижението – пострадалата в сблъсъка с кола с
Коментари Харесай

Жената, задържана и набедена, че е взимала наркотици: Преживях ад, а никой не се обади да ми се извини

След злополуката, ареста и унижението – пострадалата в конфликта с кола с 11 мигранти в София, на която часове по-късно беше изработен полеви тест за дрога и беше държана като престъпник 16 часа в районното на фона на контузиите си – е почтена.

В събота вътрешният министър Атанас Илков заяви, че кръвната проба на Антоанета Борисова е негативна, без следи от опиати и неразрешени субстанции. Тоест Антоанета сподели истината, а полевият тест, поради който тя беше третирана като нарушител, е подправен. Междувременно преди дни тя си направи в допълнение редом кръвно проучване в Съдебна медицина, което също демонстрира, че кръвта ѝ е чиста от наркотични субстанции.

Ще си диря правата. Ще стигна докъдето би трябвало. Защото всичко, което претърпях, беше един пъкъл. Има доста такива сходни случаи, за които хората си носят следствията. Остават без работа, биват набедени, че използват опиати пред обществото. До излизане нескрито на истината, а точно, че не употребяват – им нанася трайни душевен контузии, описа в ефира на NOVA пострадалата при злополуката с автомобил с 11 мигранти в София Антоанета Борисова.

По думите ѝ шофьорската ѝ брошура към момента е отнета, макар че се потвърдило, че не е използвала опиати.

Очаквах някой да ми се обади, с цел да ми се извини за породеното стеснение, само че досега никой не го е направил. Затова ще апелирам всичко – задържането, непозволеното лишаване на свидетелството за правоуправление, безапелационна е Борисова.

В умозаключение тя се надява, че индивидът, който е разпоредил задържането ѝ, да получи наказване. А в МВР към този момент е в ход вътрешна инспекция по случая.

https://novini.bg/
Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР